La confiança que només una empresa independent pot oferir-te

Trobem l´assegurança ideal per a tu

A BCN INSURANCES coneixem totes les opcions d'assegurances sense mantenir cap vincle d'exclusivitat. Per poder actuar amb independència i oferir-te sempre la millor opció. 

Estudiem les teves necessitats concretes, busquem la pòlissa que més s'adapta a tu i t'informem de forma senzilla i clara de les cobertures i garanties que obtindràs amb la teva nova assegurança, evitant les sorpreses de la lletra petita.

I a més, ens ocupem de tots els tràmits, alliberant-te de tot el que comporta l'administració de pòlisses sense cap cost addicional.

La diferència BCN INSURANCES

Amb BCN INSURANCES t'assegures trobar la millor pòlissa per a les teves necessitats sense necessitat de realitzar cap tràmit, estalviant-te diners i temps. Què més es pot demanar?

De persona a persona

A BCN INSURANCES estem convençuts que un servei personalitzat obté sempre millors resultats que qualsevol cercador online. Perquè el nostre equip t'escolta atentament per assessorar-te en profunditat i oferir-te l´assegurança que realment necessites.

Esteban Zafra

Director General de BCN INSURANCES

“A BCN INSURANCES ens diferenciem per la nostra atenció al client, perquè fem tot el possible per oferir sempre la millor opció del mercat segons les seves necessitats”.